In 2002 is de toon gezet

Vijf vrienden bedachten in het Brabantse Cromvoirt dat vriendschap en muziek wel eens een gouden combinatie kan zijn. Een belrondje en een eerste repetitie verder en de oprichting van Feest- en Blaaskapel De Feestbende was een feit! Een dweilorkest van, voor en door vrienden dat in 2017 het 15 jarige jubileum gaat vieren.

Onze muzikale theatervoorstelling “De Toon is gezet!”

De muzikale theatervoorstelling “De Toon is gezet” wordt in april 2017 twee keer uitgevoerd. De voorstellingen is beide avonden hetzelfde. Omdat wij zelf ook van een feestje houden is na de zaterdagvoorstelling ons grootse jubileumfeest met muziek van de pianoshow.dj. Zo kunnen wij zelf ook nog een glaasje limonade drinken en met jullie proosten op 15 jaar Feestbende.

Een Feest- en Blaaskapel in het theater?! Een verrassende combinatie horen wij jullie denken. Dat klopt! Deze avond gaan jullie ons horen en zien zoals je ons nog nooit hebt gehoord. Voor onze muzikale voorstelling blijven wij dicht bij huis namelijk in theater De Speeldoos in Vught. Een knusse zaal locatie waar wij het publiek extra gaan verrassen met onze muzikaliteit en creativiteit.

Theater De Speeldoos Vught

j

Script door Ruud van de Laar en Ingrid den Teuling

Muziek door Roeland Cleijne

Vrijdag 21 april 2017

  • Voorstelling met na afloop een gezellige nazit
  • Aanvang 20:00 uur

Zaterdag 22 april 2017

  • Voorstelling inclusief 15 jarig jubileumfeest
  • Aanvang 20:00 uur (eindtijd 1.00 uur)
  • All-inclusive verzorging (o.b.v. drinken en een hapje)
  • Spectaculaire live muziek door de pianoshow.dj

Lees hier de recensie

Bekijk online het artikel dat het Brabants Dagblad publiceerde over onze voorstelling “De Toon is Gezet!”

feest en muzikaal geluk deel je het liefst met anderen. in ons jubileumjaar steunen wij de volgende goede doelen:

Stichting Muziekids realiseert Muziekids Studios in ziekenhuizen voor kinderen tot 18 jaar. Door het zelf maken en beluisteren van muziek voelen de patiëntjes zich even beter en wordt het stressniveau verlaagd. Dit draagt bij aan een versneld herstel en geeft afleiding en troost. In Tilburg (vlakbij ons thuisdorp Cromvoirt) is de Guus Meeuwis Muziekstudio gevestigd.

Als minder bedeelde kinderen uit Vught de cursusgelden voor theater/muziekopleiding niet kunnen betalen draagt de StarsOnStage Foundation bij aan de cursuskosten. Het fonds wordt ingezet om getalenteerde kinderen een kans te geven het talent te ontwikkelen. StarsOnStage werft fondsen bij in De Speeldoos optredende artiesten en gezelschappen.

De stichting Buitengewoon bijzonder heeft als doel ervoor te zorgen dat álle kinderen met plezier kunnen zwemmen en/of bewegen in het water. Deze stichting is opgericht door ouders van drie kinderen, waarvan twee kinderen met ADHD en een Autisme Spectrum Stoornis. Zij hebben zelf ondervonden dat het zwemonderwijs niet aansloot bij de behoeften en belevingswereld van hun kinderen.

© Feestbende '19